Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΠΡΟΧΩΡΑ…μην μένεις πίσω

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΠΡΟΧΩΡΑ…μην μένεις πίσω

0
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΠΡΟΧΩΡΑ…μην μένεις πίσω

Το κίνημα 2021 μαζί με εσάς που αρχίζετε να το πλαισιώνετε, έχει κατανοήσει ότι αυτό που συμβαίνει μετά την έλευση των πρώτων δανείων, του Μαυροκορδάτου και όλων αυτών πουμας κόλλησαν, σαν την πανούκλα, τις ξενόφερτες αριστεροδεξιές ιδεολογίες, είναι  ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ένα ατύχημα που συνεχίστηκε στα 100 χρόνια απο την επανάσταση, με τον πολιτικό πρόγονο του Σόρος, τον Ζαχάρωφ και προσπαθούν τώρα να το ολοκληρώσουν με κάθε μέσο.

Το κίνημα ήδη έχει στείλει ηλεκτρονικώς τις φόρμες για την εγγραφή μελών, μην διστάσετε να απαντήσετε και μην διστάσετε να εμπιστευθείτε.

Σε επόμενο μήνυμά μας, αυτοί που έχουν απαντήσει τα 21 ερωτήματα θα λάβουν τα ονόματα των μελών της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Έλληνες που ενώ ανήκουν στους καλύτερους όλων, δεν έχουν καμμία θέση στο προδοτικό ανθελληνικό κατεστημένο και που ενώ δεν αποτελούν διασημότητες, είναι ο καθένας τους μοναδικός σε αυτό που κάνει.

Το κίνημα δεν είναι ο τιμωρός των ελλήνων που χάθηκαν μέσα στα κομματικά στρατόπεδα απο την άκρα αριστερά μέχρι την θλιβερή άκρα δεξιά…

Είναι ο σχηματισμός αυτός που τους καλεί να αφήσουν τις συμμορίες των ιδεολογιών και να ακολουθήσουν την ιδέα του έθνους και της δημοκρατίας…της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όχι της πολύχρωμης φιέστας κάθε περαστικού που θέλουν να μας φορτώσουν με την πολιτική ΟΡΘΟτητα….γιατί μόνο μία δημοκρατία μπορεί να υπάρχει στην γη των πατέρων μαςκαι αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Όσοι επιδιώκουν να την νοθεύσουν με νομικά τερτίπια για εμάς είναι συνεχιστές του ΕΦΙΑΛΤΗ και θα έχουν το τέλος του.

Το κίνημα, μόλις συνταχθεί ικανός αριθμός μελών, θα προχωρήσει στην νομιμοποίησή του στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και στην εκλογή αρχηγού.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ….

Δεν θα έχουμε τσομπάνηδες που θα διαλέγουν πρόβατα…. ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ;;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…σε λίγο θα είσαι μειοψηφία και τίποτε άλλο….

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 21 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ 

και 

ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ

κλικ ΕΔΩ