Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ

0
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ

 

Αυτό που οργανώνει το κίνημα 2021 δεν είναι οι ιδεολογίες.
Οι ιδεολογίες κατέστρεψαν και καταστρέφουν το έθνος μας επι 200 χρόνια.
Ξενόφερτες και διαλυτικές του κορμού της φυλής, χρησιμοποίησαν κάθε ελάττωμα, αλλά και τελευταία, κάθε προτέρημα του λαού μας , για να το στρέψουν εναντίον του.
Τσομπάνηδες των ιδεολογιών, τα παιδιά απο τα τζάκια που διεκδικούν σε όλα τα φάσματα του πολιτικού κόσμου, ηγεσίες, αργομισθίες και δόξα.
Τελευταία μάλιστα καλούν και σε πανστρατιές επιστημόνων, στρατηγών κλπ…για να σώσουν την χώρα, στην πραγματικότητα για να μαντρώσουν ότι απέμεινε απο την ζωτική δύναμη του έθνους, μέχρι να αντικατασταθεί αυτό πλήρως.
Το 2021 δεν έχει ανάγκη  ιδεολογιών, αντιθέτως καλεί τους έλληνες όπου και αν βρίσκονται, να πετάξουν απο πάνω τους τις ιδεολογίες και να έρθουν καθαροί στο κίνημα.
Αφήστε τους τσομπάνηδες που θέλουν δόξες και αρπαχτές, να φαγωθούν μεταξύ τους και πάψτε να είστε πρόβατα.
Τα παραμύθια των ιδεολογιών έχουν τελειώσει.
Οι συνταγές όσων εμφανίζονται ως σωτήρες και σταυροφόροι, έχουν δοκιμαστεί και το μόνο που κατάφεραν ήταν να βυθίσουν ακόμα περισσότερο την χώρα στο νεοταξικό μοντέλο.
ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΑ
Το 2021 είναι εδώ, μαζεύει έλληνες απο παντού, είναι η συνέχεια των ανεκπλήρωτων αγώνων του 21, είναι το ανάχωμα σε αυτούς που δολοφονήσαν τον Καποδίστρια και τώρα εμφανίζονται και ως πατριώτες.
Το Σύστημα στήνει τους παίκτες του έξυπνα για να μας κρατήσει μέσα στα μαντριά των ιδεολογιών…
Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ως μοναδικός σύνδεσμος με το αίμα της φυλής μας, δεν έχει ανάγκη απο ιδεολογίες.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ καλεί τα αγνά της παιδιά να σβήσουν τις χαρακιές του παρελθόντος, να αφήσουν τους θλιβερούς τσομπάνηδες και να τραβήξουν τον δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ για την οποία αγωνίστηκαν οι πατέρες μας και επι της οποίας έστησαν και στήνουν χορό οι κοτζαμπάσηδες απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά αγοράζοντας, στήνοντας και προωθώντας κάθε είδους συμμορία και κόμμα.
Δεν είσαι μαζί τους……
ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΔΕΣ ΤΑ 21 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ