Αρχική ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Πολύς κόσμος μας ερωτά, γιατί δεν ενωνόμαστε όλοι οι πατριώτες όλοι μαζί και να κατέβουμε συντενταγμένα στις εκλογές. Μάλιστα μερικοί λένε το εξής, ότι θα γραφτούν σε πολιτικό συνδυασμό μόνο όταν τους δουν όλους ενωμένους.

Δυστυχώς εδώ θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Να μην αιθεροβατούμε και να μην περιμένουμε πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ.

Πολλοί δήθεν πατριώτες έχουν εντρυφήσει στην ιδέα του “καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά τελευταίος στην πόλη”. Δεν πρόκειται να έρθουν σε μία ένωση πατριωτών γιατί θέλουν να είναι αρχηγοί. Όπου κοιτάξεις στην Ελλάδα θα δεις ότι είναι γεμάτο προέδρους.

Επίσης υπάρχουν οι ρουφιάνοι “πατριώτες” που το παίζουν μάλιστα υπερπατριώτες στους άλλους και λένε “ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ξέρεις τι έχω κάνει εγώ; Όταν εγώ έκανα αυτά, εσύ που ήσουν;” Όταν τα ακούσετε αυτά, θα καταλάβετε ότι είναι ρουφιάνος του συστήματος ή  ζει (ψωμίζεται, βγάζει μεροκάματο) από τον “πατριωτισμό”  ή είναι ηλίθιος.

Η διαφορά του 2021 ποια είναι με όλους τους άλλους;

Εμείς λέμε: Ελάτε μαζί μας και όλοι μαζί να εκλέξουμε αρχηγό στο πρώτο συνέδριο και με αυτόν να πάμε στις εκλογές.

Όσοι λοιπόν είναι πραγματικά πατριώτες, θα έρθουν. Δεν θα τους νοιάξει το αρχηγιλίκι εάν τύχει και το χάσουν στο συνέδριο.

Θα τους νοιάζει μόνο να σωθεί η πατρίδα.

Εσένα σε νοιάζει να σωθεί η πατρίδα ή το αρχηγιλίκι;

Εάν είναι το πρώτο πάτησε εδώ και γίνε μέλος μας!