Αρχική Featured ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

0
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Με δημοκρατικό μανδύα ένα αντεθνικό ανθελληνικό καθεστώς, έχει επιβληθεί στην χώρα. Καθήκον κάθε Έλληνα, ασχέτως πως αυτοπρσδιοριζόταν ως χθές, είναι να αγωνιστεί έτσι ώστε αυτοί που είναι στο τιμόνι της προδοσίας και δεν είναι άλλοι απο τους πολιτικούς, να απομακρυνθουν οριστικά απο κάθε εξουσία, αρχή και δύναμη και να αποστερηθούν κάθε δικαιώματος μαζί και οι οικογενειές τους.

Οι οικογένειες που κυβερνούσαν, οσο η χώρα πτώχευε, αυτές πλουτίζαν, οι ίδιες οικογένειες μόλις κατάλαβαν ότι πλησιάζει το τέλος ,, γιατί όλα έχουν ένα τέλος, προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες παράτασης της υπαρξής τους στην εξουσία κουβαλώντας εποίκους και πολιτογραφώντας ξένους, περιορίζοντας τα δικαιώματα των εθνικά ελλήνων και τώρα ξεπουλώντας εθνική κυριαρχία παντου. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΣ, είναι στο τραπέζι των ανταλλαγμάτων για να συνεχίσουν να μας κυβερνούν μέχρι να εξαφανιστούμε απο την ασιατική πλημμύρα που μας έφεραν.

Οι Τούρκοι είναι μέρος του σκέτς και της θεατρικής παράστασης. Στημένα όλα και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν ακόμα και ο στρατός μας έχει για ανώτατους αξιωματικούς, βολεψάκηδες προσκυνημένους με ψεύτικα παράσημα που γλύφουν για κανα κοκκαλάκι πολιτικής δύναμης στην αποστρατεία τους.

Οι μάσκες τους σιγά σιγά πέφτουν…

Οι παρελάσεις πάντα ενοχλούσαν τους ανθέλληνες, την θέση της ανάμεσα στους ανθέλληνες πήρε πλέον φανερά η ΝΔΟΥΛΑ και μάλιστα με πρόσχημα των κορονοιό και εργαλείο τον φόβο του απλού Έλληνα.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ 2021…..ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ…ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ.